آخرین اخبار
۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
اوج قساوت در پسِ شعارها؛ وقتی تبر، پاسخِ انسانیت می‌شود

سر جوان 22 ساله توسط اغتششاگران با تبر دونیم شد | ویدئو

سر جوان 22 ساله توسط اغتششاگران با تبر دونیم شد | ویدئو
بازدید:۲۴۵۲۰
صد آنلاین | گزارش‌های رسیده از غسالخانه بهشت زهرا (س)، پرده از جنایتی هولناک برمی‌دارد که قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد. میثم فتحی، مسئول عروجیان سازمان بهشت زهرا، در اظهاراتی تکان‌دهنده از پیکری سخن گفته است که نه بر اثر حادثه، بلکه با ضربات مستقیم تبر توسط اغتشاشگران به مسلخ رفته بود.

به گزارش صد آنلاین ، به گفته این مقام مسئول، شدت جراحت وارده بر جمجمه این جان‌باخته به قدری وحشیانه بوده که جمجمه کاملاً از وسط به دو نیم تقسیم شده بود. فتحی با اشاره به سختی‌های غسل این پیکر می‌گوید: «برای غسل این شخص، ناچار شدیم شکاف عمیق ایجاد شده را با تمهیدات خاص پر کنیم تا از خروج محتویات جمجمه و خون‌ریزی مداوم جلوگیری شود و امکان اجرای مناسک شرعی فراهم گردد.»

 

 

این روایت تلخ، تنها یک گزارش کاری ساده نیست؛ بلکه سندی است بر توحش کسانی که با ادعای آزادی و حق‌طلبی، به بدوی‌ترین شکل ممکن، حیات انسان‌ها را هدف قرار داده‌اند. استفاده از ابزاری همچون تبر برای سلاخی یک هم‌وطن، نشان‌دهنده عمق کینه‌توزی و سقوط اخلاقی جریانی است که برای رسیدن به مقاصد خود، حتی از هتک حرمت پیکر انسان‌ها نیز ابایی ندارد.

 

افکار عمومی امروز با این سوال جدی روبروست که کدام منطق و کدام مطالبه، چنین خشونت عریان و حیوانی را توجیه می‌کند؟ جنایتی که در آن یک جمجمه از وسط دو نیم می‌شود، نه اعتراض است و نه کنش سیاسی؛ بلکه تروریسم کوری است که امنیت و آرامش جامعه را نشانه گرفته است. انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول با شناسایی عاملان این بربریت، عدالت را در حق کسانی که اینچنین بی‌رحمانه به خاک و خون کشیده شده‌اند، اجرا کنند.

پربیننده‌ها پربحث‌ها